Connect with us

Eveniment

Cele mai mari avantaje ale portalului rovinieta.online

Portalul rovinieta.online se află în mediul online din România de ani buni și a reușit să iasă în evidență cu un cumul de servicii mai mult decât benefice pentru managerii de transport marfă, persoane, și pentru managerii de parcuri auto. Este

Publicat

pe

Cele mai mari avantaje ale portalului rovinieta.online pentru un manager de transport marfă/persoane

Portalul rovinieta.online se află în mediul online din România de ani buni și a reușit să iasă în evidență cu un cumul de servicii mai mult decât benefice pentru managerii de transport marfă, persoane, și pentru managerii de parcuri auto. Este un portal destinat exclusiv managementului și implicit achiziției de rovinietă online, iar în cele ce urmează vom scoate în evidență cele mai mari avantaje ale acestui portal pentru managerii de parcuri auto și de firme de transport. 

rovinieta online
Rovinieta Online

Cele mai mari avantaje ale portalului rovinieta.online pentru un manager de transport marfă/persoane

 1. Emiterea de alerte pe E-mail sau telefonul mobil – un serviciu excelent pentru administratorii de parcuri auto de mari dimensiuni, după cum bine știm lipsa rovinietei atrage după sine contravenția, iar atunci când vine vorba despre vehicule de transport marfă, amenzile sunt destul de costisitoare. Ultimul lucru pe care și-l dorește un administrator de firmă de transport sau un manager de parc auto este să se trezească la firmă cu amenzi de la CNAIR din pricina faptului că a uitat să cumpere rovinieta pentru un anume vehicul. Se întâmplă ce-i drept, a greși e omenește, dar cu ajutorul alertelor emise prin intermediul rovinieta.online, aceste amenzi nu vor mai apărea niciodată la cutia poștală a companiei. Lipsa amenzilor este garantul unui management de calitate. 
 2. Emiterea mai multor roviniete în același timp – un serviciu destinat în special parcurilor auto de mari dimensiuni. Managerii de firme de transport și managerii de parcuri auto de mari dimensiuni au posibilitatea prin intermediul rovinieta.online, cu ajutorul unui tabel de comandă special, să emită mai multe roviniete în același timp, pentru un număr nelimitat de vehicule. Este o automatizare pusă la dispoziție de portalul rovinieta.online managerilor de firme de transport și managerilor de parcuri auto de mari dimensiuni, ce are drept scop salvarea de timp prețios. Fișa postului unui manager de parc auto este destul de cuprinzătoare și cu siguranță timpul salvat din emiterea simultană a rovinietelor poate și va fi utilizat cu alte scopuri. 
 3. Externalizarea managementului de rovinietă – un serviciu mai mult decât util managerilor de parcuri auto de mari dimensiuni mai ales că este vorba și de o asumare contractuală. În ce constă mai exact acest serviciu de administrare roviniete parc auto de către personalul portalului rovinieta.online? În linii mari, se face un contract între companie și portal prin intermediul căruia achiziția și managementul de rovinietă este transferat de la companie către personalul portalului. Rovinieta.Online își asumă contractual orice greșeală apărută în cazul în cazul în care se constată faptul că este vina exclusiv a lor, și aici s-o zicem direct este vorba despre potențiale amenzi care ar putea ajunge la firmă din cauza neglijenței personalului rovinieta.online. Ei bine, din moment ce totul este asumat contractual, managerii de parcuri auto și managerii de firme de transport pot să-și ia complet de pe cap grija rovinietei, și odată scăpați de roviniete cu siguranță vor scăpa și de eventuale amenzi, vor scăpa și de acel calculator roviniete pe care-l folosesc zilnic atunci când trebuie emise roviniete și viața lor va fi mult mai simplă, vor avea mult mai mult timp liber pentru alte activități stipulate clar în fișa postului. 

Acestea sunt 3 cele mai mari avantaje ale portalului rovinieta.online, pentru managerii de transport sau pentru administratorii de parcuri auto, în sfera managementului de rovinietă. Toate serviciile menționate mai sus sunt gratuite, nu costă absolut niciun leu, iar achizițiile de roviniete prin intermediul portalului nu sunt supuse unor taxe sau comisioane suplimentare față de prețurile oficiale prezentate în mediul online de CNAIR. 

Eveniment

Neversea 2024 4-7 IUNIE – Plaja Modern Constanta

Publicat

pe

The post Neversea 2024 4-7 IUNIE – Plaja Modern Constanta appeared first on INCISIV TV.

Citeste in continuare

Eveniment

Feel IT Services: Lider în Outsourcing IT

Publicat

pe

Astazi companiile se confruntă cu nevoia constantă de a-și optimiza procesele și de a-și securiza infrastructura IT. Feel IT Services, cu sediul în România, Moldova, Franța și Israel, răspunde acestor provocări printr-o gamă variată de servicii de outsourcing IT, dezvoltare software personalizat și penetration testing.

Outsourcing IT: Optimizarea Resurselor și Eficienței

Outsourcing-ul IT a devenit o strategie esențială pentru companiile care doresc să-și concentreze resursele interne pe activitățile de bază și să reducă costurile operaționale. Feel IT Services oferă soluții de outsourcing IT adaptate nevoilor fiecărui client, asigurând:

 • Managementul Infrastructurii IT: Monitorizarea și gestionarea serverelor, rețelelor și stațiilor de lucru pentru a asigura o funcționare neîntreruptă și eficientă.
 • Suport Tehnic: Suport tehnic disponibil 24/7, asigurând rezolvarea rapidă a problemelor și minimizarea timpilor de nefuncționare.
 • Servicii de Cloud: Migrarea, gestionarea și optimizarea serviciilor în cloud pentru a oferi flexibilitate și scalabilitate.

Dezvoltare Software Personalizat: Soluții Adaptate Nevoilor Tale

În era digitalizării, fiecare afacere are cerințe unice care necesită soluții software personalizate. Feel IT Services se specializează în dezvoltarea de software la comandă, oferind:

 • Analiză și Consultanță: Înțelegerea profundă a nevoilor clientului și elaborarea unui plan detaliat pentru dezvoltarea soluțiilor software.
 • Dezvoltare și Implementare: Echipele noastre de dezvoltatori folosesc tehnologii de ultimă oră pentru a crea aplicații personalizate, scalabile și sigure.
 • Testare și Asigurarea Calității: Procese riguroase de testare pentru a asigura funcționalitatea și performanța optimă a soluțiilor livrate.

Penetration Testing: Securitatea Cibernetică la Nivel Înalt

Într-un peisaj digital în care amenințările cibernetice sunt tot mai complexe, securitatea IT este crucială. Feel IT Services oferă servicii avansate de penetration testing pentru a identifica și remedia vulnerabilitățile din sistemele IT ale clienților noștri:

 • Testare de Penetrare a Rețelei: Evaluarea securității rețelelor pentru a detecta și exploata posibilele puncte slabe.
 • Testare de Penetrare a Aplicațiilor: Identificarea vulnerabilităților în aplicațiile web și mobile, asigurându-se că acestea sunt protejate împotriva atacurilor.
 • Raportare și Remediere: Furnizarea de rapoarte detaliate și recomandări pentru remedierea vulnerabilităților identificate.

Concluzie

Feel IT Services se angajează să ofere soluții IT de înaltă calitate, adaptate cerințelor fiecărui client. Prin outsourcing IT, dezvoltare software personalizat și penetration testing, ajutăm companiile să-și îmbunătățească eficiența operațională, să-și asigure securitatea cibernetică și să rămână competitive în piața globală. Contactează-ne astăzi pentru a descoperi cum putem transforma nevoile tale IT în realitate.

The post Feel IT Services: Lider în Outsourcing IT appeared first on INCISIV TV.

Citeste in continuare

Eveniment

Cum să rezolvi problemele cu tastatura laptopului

Publicat

pe

Tastatura laptopului este una dintre cele mai folosite componente, și este destul de frustrant când aceasta începe să aibă probleme. Fie că este vorba despre taste care nu mai funcționează, taste care se apasă greu sau alte probleme, este important să știi cum să le abordezi. În acest articol, voi discuta despre cele mai comune probleme cu tastatura laptopului și cum să le rezolvi, astfel încât să poți reveni rapid la treabă.

Taste care nu funcționează deloc

Una dintre cele mai frecvente probleme este când anumite taste nu mai funcționează deloc. Acest lucru poate fi cauzat de mai multe motive:

  • Murdrărie și praf: În timp, murdăria și praful se pot acumula sub taste, împiedicându-le să funcționeze corect.
  • Defecțiuni hardware: Uneori, problema poate fi cauzată de o defecțiune hardware, cum ar fi un cablu de tastatură defect sau o placă de bază deteriorată.
  • Probleme software: De asemenea, pot exista probleme la nivel de driver sau setări care împiedică tastatura să funcționeze corect.

  Solutii:

  • Curățare: Întoarce laptopul cu fața în jos și scutură-l ușor pentru a elibera murdăria. Utilizează un spray de aer comprimat pentru a curăța praful din jurul tastelor.
  • Verificare drivere: Asigură-te că driverele tastaturii sunt actualizate. Poți face acest lucru accesând managerul de dispozitive și verificând dacă există actualizări disponibile pentru tastatură.
  • Diagnostic hardware: Dacă problema persistă, este posibil să fie nevoie de un diagnostic hardware. Poți apela la servicii profesionale de reparatii electronice sector 6 pentru a rezolva problema.

  Taste care se apasă greu sau rămân blocate

  Dacă ai observat că unele taste se apasă greu sau rămân blocate, problema poate fi din nou legată de murdărie sau de o defecțiune mecanică.

   Soluții:

   • Curățare: Folosește un bețișor de bumbac înmuiat în alcool izopropilic pentru a curăța între taste. Asigură-te că laptopul este oprit și deconectat de la sursa de alimentare înainte de a face acest lucru.
   • Reparare mecanică: Dacă o tastă rămâne blocată, încearcă să o eliberezi cu grijă folosind o pensetă. În cazul în care problema persistă, poate fi necesară înlocuirea tastei sau a întregii tastaturi.

   Tastatura introduce caractere greșite

   Aceasta este o problemă destul de enervantă care poate avea cauze software sau hardware.

    Soluții:

    • Verificare setări regionale: Asigură-te că setările regionale ale tastaturii sunt corecte. Poți verifica acest lucru în setările de limbă și regiune din Windows.
    • Scanare antivirus: Uneori, virușii sau malware-ul pot cauza acest tip de problemă. Asigură-te că ai un antivirus actualizat și efectuează o scanare completă a sistemului.
    • Resetare tastatură: În unele cazuri, poate fi necesar să resetezi tastatura la setările din fabrică. Poți face acest lucru accesând setările tastaturii în panoul de control.

    Tastatura nu funcționează deloc

    Dacă tastatura nu funcționează deloc, problema poate fi mai gravă decât pare.

     Soluții:

     • Verificare conexiune: Verifică dacă tastatura este conectată corect la placa de bază. Acest lucru necesită de obicei deschiderea laptopului, deci dacă nu te simți confortabil să faci asta, este mai bine să apelezi la profesioniști.
     • Testare cu o tastatură externă: Conectează o tastatură externă la laptop. Dacă aceasta funcționează, problema este probabil la tastatura internă și ar putea fi necesară înlocuirea acesteia.
     • Servicii profesionale: În cazul în care niciuna dintre soluțiile de mai sus nu funcționează, poate fi necesar să apelezi la un serviciu de reparatii electronice sector 6 pentru a diagnostica și remedia problema.

     Problemele cu tastatura laptopului pot fi frustrante, dar majoritatea sunt rezolvabile cu puțină răbdare și câteva cunoștințe de bază. Fie că este vorba de curățarea tastaturii, actualizarea driverelor sau verificarea setărilor software, aceste soluții te pot ajuta să revii rapid la activitățile tale zilnice. Dacă problema persistă, nu ezita să apelezi la servicii profesionale de reparatii electronice sector 6 pentru un diagnostic și o reparație corespunzătoare.

     The post Cum să rezolvi problemele cu tastatura laptopului appeared first on INCISIV TV.

     Citeste in continuare

     ObservTOT pe Facebook

     Cele mai noi stiri

     Uncategorizedo oră ago

     Servicii de Outsourcing IT pentru Succesul Afacerii Tale

     Azi afacerile se confruntă cu provocări constante pentru a rămâne competitive și eficiente. Una dintre soluțiile cele mai eficiente pentru...

     Exclusiv2 ore ago

     (VIDEO) Mehedințean arestat pentru furt în formă continuată

     Un mehedințean de 24 de ani, din municipiul Drobeta Turnu-Severin, a fost arestat pentru furt calificat în formă continuată. Pe...

     Eveniment23 de ore ago

     Neversea 2024 4-7 IUNIE – Plaja Modern Constanta

     The post Neversea 2024 4-7 IUNIE – Plaja Modern Constanta appeared first on INCISIV TV.

     Eveniment2 zile ago

     Feel IT Services: Lider în Outsourcing IT

     Astazi companiile se confruntă cu nevoia constantă de a-și optimiza procesele și de a-și securiza infrastructura IT. Feel IT Services,...

     Exclusiv3 zile ago

     Directoarea CJRAE Mehedinți, plasată în control judiciar de DNA pentru luare de mită

     Edupedu.ro a anunțat că directoarea Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Mehedinți, Andreea Florentina Bădescu, este inculpată într-un...

     Eveniment3 zile ago

     Cum să rezolvi problemele cu tastatura laptopului

     Tastatura laptopului este una dintre cele mai folosite componente, și este destul de frustrant când aceasta începe să aibă probleme....

     Eveniment4 zile ago

     Cum să rezolvi problemele de lag pe PlayStation 4

     Dacă ai fost vreodată prins în mijlocul unei sesiuni intense de gaming și ai simțit cum jocul începe să sacadeze...

     Eveniment4 zile ago

     Cum Să Alegi Corect Memoria pentru Laptopul Tău

     Alegerea corectă a memoriei RAM pentru laptopul tău poate avea un impact semnificativ asupra performanței acestuia, mai ales dacă îl...

     Stiri de actualitate