Connect with us

Știri din județ

Detoxifierea si sanatatea, cu Dr. Vanessa Youness

Publicat

pe

Beneficiile unui program de detoxifiere sunt multe pentru sănătate!

 Atunci cand frunzele si ramurile unei plante dau semne de boala, un gradinar intelept va cauta problema la radacinile plantei. Desi sunt in pamant si nu sunt la vedere, gradinarii stiu ca trebuie sa se uite la radacina, unde incep majoritatea bolilor plantelor.

 Acestia nu sunt surprinsi ca primele simptome apar pe frunze, departe de radacini. Pentru ca frunzele sa fie sanatoase, ele au nevoie de nutrientii din sol care sunt absorbiti prin radacini.

Majoritatea oamenilor subestimeaza importanta sanatatii intestinelor. Acestea sunt pentru om asa cum sunt radacinile pentru planta. Ambele sunt ascunse, ambele absorb apa si nutrienti si atunci cand sunt bolnave, ambele au simptomele pe organe indepartate.

Cand ne-am indepartat de la caile naturii, conditiile pentru functionarea optima a intestinelor s-au deteriorat. S-ar putea sa luati in greutate, sa deveniti deprimati sau constipati. Fiecare organ sau functie a corpului are o legatura directa cu intestinul. De cele mai multe ori, toxicitatea afecteaza intestinele inaintea oricaror alte organe. 

Acest sistem indeplineste functii importante, diverse si aproape magice. Este de retinut ca eroii nevazuti ai sanatatii sunt reprezentati de bacteriile benefice care traiesc in intestinele noastre.

Beneficiile unui program de detoxifiere

Fie ca sunt oaspetii care incearca pentru prima data un program de detoxifiere, fie ca sunt oaspetii care au experienta de anii de zile in astfel de programe, toti se bucura si evidentieaza urmatoarele beneficii: nivelul ridicat de energie, puterea de concentrare ridicata, aspectul stralucitor al pielii si somnul odihnitor. 

De asemenea, curatarea organismului de toxine, asigura o ‘renastere’ a acestuia, care ajuta toate sistemele sa functioneze mai bine. Este un instrument pe care oricine îl poate folosi pentru a se reface, a se echilibra si a se vindeca. Un alt efect foarte apreciat este pierderea de in greutate, spune Dr. Vanessa Youness, fondator YOUness WELLness Clinic & Retreats.

Care sunt principalele beneficii ale unui program de curatare a toxinelor? 

Ajuta la cresterea energiei. 

Primele doua zile pot fi mai dificile, deoarece organismul are nevoie de o perioada de ajustare. Energia nefiind consumata cu procesul de digestie, va fi astfel redirectionata. Iti este dor de acele dimineti matinale, cand iti era foarte usor sa te trezesti si erai plin de vitalitate? Programul de detoxifiere te va ajuta sa ai un somn regulat, iar dupa primele zile vei incepe sa te simti plin energie si vei avea o minte clara.

Regleaza metabolismul, sistemul digestiv si ajuta la echilibrarea florei intestinale. 

Reechilibrarea unui organism incepe cu reglarea tranzitului intestinal (prin clisma), iar ulterior ingrijirea tranzitului se asigura printr-o alimentatie echilibrata (asigurandu-i organismului aportul de fibre, din legume, cereale integrale si fructe).

Ajuta la pierderea unor kilograme in plus

Pana la (2-4 kg la femei, 4-7 kg la barbati intr-un program de 7 zile). 

Problemele si fluctuatiile in greutate sunt asociate cu o dieta nepotrivita, un stil de viata sedentar, problemele hormonale, impreuna cu stres si anxietate. 

Programul de detoxifiere asigura o pierdere in greutate intr-un mod natural. Kilogramele pierdute sunt atat cele datorate retentiei de apa, insa veti pierde si din cele de grasime.

O curatare a toxinelor cu sucuri (recomandam minim patru zile) ajuta la controlul apetitului si este o modalitate foarte buna de face trecerea catre o dieta echilibrata si sanatoasa.

Programul de detoxifiere include exercitiul mental, puterea suplimentelor naturale, asigura o hidratare intensa si un somn de calitate.

Imbunatateste functionarea ficatului. 

Principala functie a ficatului este de a prelucra substantele toxice din corpul nostru. 

Acesta poate fi coplesit insa de cantitatea mare de toxine ce necesita prelucrare, tinand cont de faptul ca mediul inconjurator a devenit mai toxic de la o zi la alta, iar acum 100 de exemplu, anumite toxine nu existau.  

In momentul in care faci detox si ii oferi organismului acest repaos digestiv, eliberezi corpul de toxine si ii oferi organismului un start rapid care ajuta toate sistemele sa functioneze mai bine

Simptomele precum oboseala cronica, confuzia mintala, cearcanele, respiratia urat mirositoare, problemele de digestie, cicatricile sau formatiunile acneice pe piele, etc, pot fi indepartate cu ajutorul programele de detoxifiere.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri din județ

Giaul Energy extinde gama de produse cu echipamente inovatoare pentru soluții energetice sustenabile

Publicat

pe

Giaul Energy, lider în comerțul online de echipamente și soluții energetice, anunță extinderea gamei sale de produse, venind în întâmpinarea cerințelor tot mai mari pentru energie regenerabilă și sustenabilitate. Noua colecție include o varietate de echipamente avansate, menite să ofere soluții complete pentru clienții noștri, atât persoane fizice, cât și juridice.

KIT panouri fotovoltaice Giaul Energy oferă KIT-uri de panouri fotovoltaice, concepute pentru a maximiza eficiența energetică și a reduce costurile pe termen lung. Aceste soluții complete sunt ideale pentru instalările rezidențiale și comerciale, asigurând o sursă de energie curată și sustenabilă.

Invertoare Invertoarele sunt esențiale pentru orice sistem fotovoltaic, convertind curentul continuu produs de panouri în curent alternativ utilizabil. Oferta noastră include:

 • Invertoare monofazate on-grid: Soluția perfectă pentru locuințele care sunt conectate la rețeaua electrică, asigurând eficiență și fiabilitate.
 • Invertoare monofazate hibrid: Ideale pentru gospodăriile care doresc să combine energia solară cu alte surse de energie, oferind flexibilitate și control.
 • Invertoare trifazate on-grid: Potrivite pentru aplicațiile comerciale și industriale, aceste invertoare oferă o capacitate ridicată și performanță superioară.
 • Invertoare trifazate hibrid: Pentru clienții care doresc să integreze mai multe surse de energie și să optimizeze utilizarea energiei produse.

Panouri fotovoltaice – Panourile fotovoltaice oferite sunt selectate pentru eficiența lor ridicată și durabilitatea pe termen lung. Acestea sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și capacități, adaptate nevoilor fiecărui client.

Acumulatori – Acumulatorii de înaltă performanță sunt esențiali pentru stocarea energiei solare produse. Sunt oferite soluții de stocare eficiente, asigurând continuitatea alimentării cu energie și optimizarea consumului.

Accesorii – Pentru a completa instalarea sistemelor fotovoltaice, sunt disponibile o gamă largă de accesorii, inclusiv cabluri, conectori și alte componente esențiale.

Materiale electrice – Oferta de materiale electrice include tot ce este necesar pentru o instalare sigură și eficientă a sistemelor fotovoltaice și a altor echipamente energetice.

Sisteme de fixare – Sunt oferite soluții robuste și durabile de fixare pentru panourile fotovoltaice, asigurând instalarea sigură și rezistentă în orice condiții climatice.

Stații de încărcare auto – Cu o creștere a utilizării vehiculelor electrice, sunt disponibile stații de încărcare auto performante, asigurând alimentarea rapidă și eficientă a vehiculelor electrice la domiciliu sau la locul de muncă.

Pompe de căldură – Pompele de căldură oferă o soluție eficientă și ecologică pentru încălzirea și răcirea spațiilor. Sunt furnizate pompe de căldură de înaltă performanță, ideale pentru diverse aplicații rezidențiale și comerciale.

Continuăm să ne consolidăm poziția pe piață prin inovație și dedicare față de clienți, oferind soluții energetice avansate și sustenabile. Pentru mai multe informații și pentru a explora gama noastră completă de produse, vizitați site-ul nostru.

Contact: Giaul Energy SRL
Email: info@giaul.com
Telefon: +40 215 557 212
Website: giaul.com

Citeste in continuare

Știri din județ

Cum să diagnosticați și să remediați problemele comune ale pompelor de vid?

Publicat

pe

Cum să diagnosticați și să remediați problemele comune ale pompelor de vid

Pompele de vid sunt componente esențiale în diverse industrii, de la producția electronică la industria alimentară. Ele joacă un rol crucial în crearea unui vid, care este o presiune mai mică decât presiunea atmosferică. Cu toate acestea, ca orice alt echipament mecanic, pompele de vid pot defecta în timp.

Detectarea unei pompe de vid defecte este esențială pentru a preveni probleme costisitoare, cum ar fi deteriorarea echipamentelor sau pierderea producției. Iată un ghid detaliat despre cum să testați o pompă de vid pentru a verifica dacă este defectă:

Simptome ale unei pompe de vid defecte:

Scăderea vidului: Unul dintre cele mai evidente simptome ale unei pompe de vid defecte este scăderea vidului pe care o poate genera. Puteți testa vidul folosind un manometru de vid.

Zgomot excesiv: Pompele de vid defecte pot fi mai zgomotoase decât de obicei. Acest lucru se poate datora uzurii componentelor interne sau a scurgerilor de aer.

Vibrații: Vibrațiile excesive pot fi un alt semn al unei probleme cu pompa de vid.

Supraîncălzire: Pompele de vid defecte pot supraîncălzi din cauza uzurii sau a scurgerilor de aer.

Pierderi de ulei: Pierderile de ulei pot fi un semn al unei garnituri defecte sau a unei probleme cu pompa de ulei.

Testarea pompei de vid:

Verificați nivelul uleiului: Asigurați-vă că nivelul uleiului este la nivelul recomandat de producător. Adăugați ulei dacă este necesar.

Inspectați furtunurile și conexiunile: Verificați dacă furtunurile și conexiunile nu prezintă scurgeri de aer. Puteți folosi o soluție cu apă cu săpun pentru a detecta scurgerile.

Porniți pompa: Porniți pompa de vid și lăsați-o să funcționeze timp de câteva minute.

Măsurați vidul: Folosiți un manometru de vid pentru a măsura vidul generat de pompă. Comparați valoarea cu specificațiile producătorului.

Ascultați zgomotele: Ascultați zgomotele neobișnuite care ar putea indica o problemă cu pompa.

Verificați vibrațiile: Verificați dacă pompa vibrează excesiv.

Verificați temperatura: Verificați dacă pompa se supraîncălzește.

Ce să faceți dacă pompa de vid este defectă?

Dacă bănuiți că pompa de vid este defectă, este important să opriți pompa și să contactați un tehnician calificat pentru a o repara. Reparațiile efectuate de persoane necalificate pot duce la probleme mai grave și pot anula garanția pompei.

Este important să efectuați întreținerea regulată a pompei de vid conform instrucțiunilor producătorului. Acest lucru va ajuta la prevenirea defecțiunilor și la menținerea pompei în stare bună de funcționare.

Utilizarea uleiului și a filtrelor de ulei recomandate de producător este esențială pentru o performanță optimă a pompei de vid.

Depozitați pompa de vid într-un loc uscat și curat atunci când nu este utilizată.

Respectând aceste sfaturi și efectuând teste regulate, vă puteți asigura că pompa de vid funcționează corect și eficient, contribuind la o producție optimă și la evitarea problemelor costisitoare.

Cum să diagnosticați și să remediați problemele comune ale pompelor de vid?

Pe lângă testarea generală descrisă mai sus, este important să fiți conștienți de problemele comune ale pompelor de vid și de modul de a le diagnostica și remedia. Iată câteva dintre cele mai frecvente probleme:

1. Scăderea vidului:

Cauze posibile:

Uzură mecanică a componentelor interne

Scurgeri de aer

Filtre de ulei înfundate

Probleme cu pompa de ulei

Remedii:

Înlocuirea componentelor uzate

Repararea scurgerilor de aer

Curățarea sau înlocuirea filtrelor de ulei

Depanarea pompei de ulei

2. Zgomot excesiv:

Cauze posibile:

Uzura componentelor interne

Probleme cu rulmenții

Obiecte străine în pompă

Remedii:

Înlocuirea componentelor uzate

Înlocuirea rulmenților

Scoaterea obiectelor străine din pompă

3. Vibrații:

Cauze posibile:

Probleme cu echilibrarea rotoarelor

Suportul pompei instabil

Probleme cu rulmenții

Remedii:

Echilibrarea rotoarelor

Asigurarea stabilității suportului pompei

Înlocuirea rulmenților

4. Supraîncălzire:

Cauze posibile:

Lipsa uleiului

Ulei necorespunzător

Probleme cu ventilația

Funcționare excesivă

Remedii:

Adăugarea uleiului

Utilizarea uleiului recomandat de producător

Asigurarea unei ventilații adecvate

Reducerea timpului de funcționare

5. Pierderi de ulei:

Cauze posibile:

Garnituri defecte

Probleme cu pompa de ulei

Nivelul uleiului prea mare

Remedii:

Înlocuirea garniturilor

Depanarea pompei de ulei

Ajustarea nivelului uleiului

Este important să consultați manualul de utilizare al pompei de vid pentru instrucțiuni specifice de depanare și reparații.

Dacă nu sunteți sigur de cum să remediați o problemă, contactați un tehnician calificat.

Utilizarea pieselor de schimb originale și a uleiului recomandat de producător este esențială pentru a menține pompa de vid în stare bună de funcționare.

Efectuarea întreținerii regulate a pompei de vid va ajuta la prevenirea defecțiunilor și la prelungirea duratei de viață a acesteia.

Respectând aceste sfaturi și efectuând reparații prompte, vă puteți asigura că pompa de vid funcționează eficient și contribuie la o producție optimă și la evitarea problemelor costisitoare.

Citeste in continuare

Știri din județ

Descoperă Excelența în Construcții cu DachProfi Wien

Publicat

pe

De

Când vine vorba de protecția și renovarea acoperișului tău, alegerea expertului potrivit este esențială. La DachProfi Wien, suntem dedicați să oferim servicii de cea mai înaltă calitate în domeniul construcțiilor și renovărilor de acoperișuri. Fie că ai nevoie de o simplă reparație sau de o renovare completă, echipa noastră de experți este aici pentru a-ți asigura că acoperișul tău este în cele mai bune mâini.

Serviciile Noastre

 1. Dachdecker – Echipa noastră de profesioniști este specializată în montarea și întreținerea acoperișurilor, asigurându-se că fiecare detaliu este executat cu precizie.
 2. Dachsanierung – Renovăm acoperișuri vechi, restabilindu-le frumusețea și funcționalitatea, totul cu materiale de top și tehnici avansate.
 3. Dachreparatur – Indiferent de complexitatea daunelor, suntem echipați pentru a repara rapid și eficient orice tip de acoperiș.
 4. Dachrenovierung – Transformăm vechile acoperișuri, oferind soluții personalizate care să corespundă nevoilor și bugetului tău.
 5. Dachausbau – Maximizăm spațiul disponibil prin conversia mansardelor, creând spații noi, utilizabile pentru locuință sau birouri.
 6. Dachisolierung – Oferim soluții de izolare de înaltă performanță care îmbunătățesc eficiența energetică a întregii locuințe.
 7. Dachbeschichtung – Aplicăm tratamente speciale pentru acoperișuri, care protejează împotriva intemperiilor și prelungesc durata de viață a acestora.
 8. Dachabdichtung – Asigurăm etanșeitatea acoperișului tău, protejându-l împotriva infiltrărilor de apă și umidității.
 9. Dachneubau – Construim acoperișuri noi, de la proiectare la execuție, garantând calitatea și durabilitatea pe termen lung.
 10. Dachkonstruktion – Dezvoltăm structuri de acoperișuri complexe, adaptate cerințelor arhitecturale și funcționale specifice fiecărui proiect.

De Ce Să Alegi DachProfi Wien?

La DachProfi Wien, angajamentul nostru față de calitate și satisfacția clientului este inegalabil. Utilizăm doar materiale de înaltă calitate și tehnologii de ultimă generație pentru a asigura rezultate superioare și durabilitate pentru fiecare proiect pe care îl întreprindem. Echipa noastră de specialiști este pregătită să te consilieze și să îți ofere soluții personalizate, astfel încât fiecare acoperiș să fie nu doar funcțional, dar și estetic plăcut.

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre și pentru a discuta despre nevoile tale specifice, te invităm să vizitezi site-ul nostru sau să ne contactezi direct. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu tine pentru a transforma acoperișul tău într-un model de durabilitate și eficiență.

Citeste in continuare

ObservTOT pe Facebook

Cele mai noi stiri

Eveniment7 ore ago

Principalele piese ale unui scuter: componente esențiale pentru funcționarea corectă a vehiculului

Scuterele sunt vehicule de mică capacitate, ideale pentru deplasări rapide și ușoare în orașe. Acestea sunt alcătuite din mai multe...

Exclusiv18 ore ago

Doi șoferi, blocați între fiarele mașinilor după un accident cu 5 persoane implicate

Cinci persoane au fost implicate într-un accident rutier aproape de localitatea Hinova din județul Mehedinți. Șoferii au rămas încarcerați. Cu...

Uncategorized20 de ore ago

Inchirierea de masini este o solutie de transport

Serviciile de inchirieri auto sunt elemente esentiale ale turismului modern, in fiecare zi in tara sosesc sute de turisti care...

Eveniment20 de ore ago

Inchirierea unei masini este o solutie avantajoasa

Serviciile de inchirieri auto sunt elemente esentiale ale turismului modern, in fiecare zi in tara sosesc sute de turisti care...

Exclusiv2 zile ago

Adolescent arestat preventiv pentru tâlhărie și complicitate la tâlhărie calificată

Poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au reţinut, joi, pentru 24 de ore, un adolescent de 14 ani, din...

reîncărcare Orange reîncărcare Orange
Eveniment3 zile ago

Reîncărcare Telekom – prin incarca.ro durează doar 2 minute

Procedura clasică de achiziție pentru o reîncărcare Telekom poate să pară nu doar învechită dar și destul de consumatoare de...

Eveniment3 zile ago

Amendă rovinietă – Cum o poți evita cel mai simplu?

Cu siguranță mulți dintre noi am pornit cu mașina la drum lung iar după câteva luni ne-am trezit acasă cu...

Uncategorized4 zile ago

Digitalizarea – Un Pas Esențial pentru Succesul Afacerii Tale în Startup Nation 2024

Succesul afacerii tale depinde în mare măsură de integrarea tehnologiei moderne. Ne dedicăm să ajutăm startup-urile să își realizeze potențialul...

Stiri de actualitate