Connect with us

Exclusiv

Samsung pătrunde într-un nou teritoriu cu producția în masă a celui mai mic senzor de imagine mobil din industrie de 0,64 μm-pixel

Publicat

pe

Cel mai versatil senzor de imagine Samsung oferă opțiuni de 50Mp pentru ambele

camere, față și spate

Progresele tehnologiei pixelilor reduc dimensiunea cipului în timp ce îmbunătățesc

sensibilitate la lumină și capacitățile de detectare a scenelor

București, România – 11 iunie 2021 – Samsung Electronics Co., Ltd., lider mondial în tehnologia avansată de semiconductori, a introdus primul senzor de imagine de 0,64 micrometri (μm)-pixel – noul Samsung ISOCELL JN1 de 50 megapixeli (Mp). Echipat cu cele mai noi tehnologii, precum ISOCELL 2.0 îmbunătățit, Smart-ISO și Double Super PDAF, JN1 poate surprinde imagini mult mai vii cu cel mai mic senzor mobil de 50 Mp din industrie.

„Tehnologiile avansate ale pixelilor Samsung depășesc din nou limitele, dezvoltând un senzor de imagine cu cea mai mică dimensiune a pixelilor din industrie, dar cu performanțe puternice. Noul ISOCELL JN1 de 0,64 μm va putea echipa cele mai elegante smartphone-uri de mâine cu fotografii de înaltă rezoluție. Pe măsură ce ne îndreptăm angajamentul față de inovația în tehnologiile pixelilor, vom continua să aducem pe piață o gamă largă de oferte de senzori de imagine pentru telefoanele mobile”, a declarat Duckhyun Chang, Executive Vice President of the Sensor Business la Samsung Electronics.

Noua completare la gama de senzori de imagine de înaltă rezoluție Samsung, JN1, folosește tehnologia ISOCELL 2.0 cu adăugiri suplimentare care îmbunătățesc sensibilitatea la lumină cu aproximativ 16%. Pentru medii cu lumină scăzută, senzorul folosește tehnologia Samsung binning-pixel de patru la unu, Tetrapixel, care îmbină patru pixeli adiacenți de 0,64 μm într-un pixel mare de 1,28 μm pentru fotografii mai luminoase de 12,5 MP, sensibilitatea la lumină fiind de patru ori mai mare.

[Image]Samsung ISOCELLJN1(3)

Cu astfel de tehnologii avansate, toate încorporate într-un format optic cu dimensiuni reduse semnificativ de 1/2,76 inci, ISOCELL JN1 este cel mai versatil senzor de imagine de la Samsung. Printr-o strânsă colaborare cu partenerii ecosistemici, JN1 este compatibil cu produsele existente de 1/2,8 inci, permițându-se utilizarea lui pentru camerele frontale, ultra-wide sau teleobiective, în plus față de opțiunile standard ale camerei wide. Acest lucru înseamnă că utilizatorii pot face selfie-uri foarte detaliate sau pot grupa fotografii la o rezoluție uimitoare de 50Mp, precum și videoclipuri de înaltă rezoluție la un raport de până la 4K și o capacitate de zoom mare. Acest senzor mai mic poate reduce, de asemenea, înălțimea modulului camerei cu aproximativ 10%, minimizând aspectul exterior al camerei pentru un design mai subțire și mai simplificat pe smartphone-urile de generație următoare.

Pentru o gamă dinamică îmbunătățită, ISOCELL JN1 vine cu Smart-ISO, o tehnologie care modifică reușita de conversie în funcție de nivelul de iluminare al mediului. Smart-ISO utilizează modul ISO Low în mediile luminoase pentru a scoate în evidență detaliile și ISO High în cele cu lumină slabă pentru a reduce bruiajul de citire și a genera performanțe excelente în lumină scăzută. Folosind Smart-ISO, JN1 oferă, de asemenea, HDR inter-scenă în setări de lumină mixtă pentru niveluri optime de expunere derivate din două moduri de citiri separate, din ISO Low și High, care sunt îmbinate pentru a crea o imagine finală perfectă.

Pentru o focalizare automată mai rapidă, ISOCELL JN1 integrează Double Super PD îmbunătățit. Tehnologia anterioară Super PD folosea micro-lentile în formă ovală special concepute, cu peste doi pixeli adiacenți dispuși unul lângă celălalt pentru a detecta scenele. Double Super PD are o densitate dublă a pixelilor (1/16) utilizată pentru detectarea cadrelor față de Super PD (1/32), permițând aceeași performanță de focalizare automată chiar și în medii cu niveluri de iluminare cu aproximativ 60% mai mici. Pentru videoclipuri la o claritate înaltă, senzorul de imagine acceptă înregistrări video cu rezoluție de până la 4K la 60 de cadre pe secundă (fps) sau full HD la 240 fps.

Samsung ISOCELL JN1 este în prezent în producție de masă.

 

*Nota editorului: Performanța reală poate varia în funcție de dispozitiv și de mediul de utilizare.

*Samsung a anunțat pentru prima dată tehnologia ISOCELL în 2013, care reduce diafragma culorii între pixeli prin plasarea unei bariere fizice, permițând pixelilor de dimensiuni mici să obțină o fidelitate mai mare a culorii. Pe baza acestei tehnologii, Samsung a introdus primul senzor de imagine de 1,0 um-pixel din industrie în 2015 și un senzor de 0,9 pixeli în 2017. Samsung continuă să-și îmbunătățească metodele de izolare a pixelilor cu tehnologiile ISOCELL Plus și ISOCELL 2.0.

 

 Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exclusiv

ANUNT FINALIZARE PROIECT Proiect finantat in cadrul masurii,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma DABO SIBIU SRL-D

Publicat

pe

Societatea DABO SIBIU SRL-D, a finalizat la data de 05.08.2021 implementarea proiectului finantat prin masura ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” in conformitate cu prevederile schemei de ajutor de stat instituita prin Ordonanta de urgenta nr.130 din 31 iulie 2020, privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014 – 2020, in contextul crizei provocate de COVID-19.

 

Valoarea Grant: 231450.15 RON

  Valoare cofinantare: 34717.5225 RON

   Durata implementare: maxim 180 zile calculate din momentul platii

   Locatia implementarii: România, judeţul Sibiu, localitatea Municipiul

Sibiu, strada BD. Vasile Milea, nr. 35

Contract de finantare numarul:   M2-5521 din 08-04-2021

 

Proiectul este cofinantat din FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALA prin PROGRAMUL OPERATIONAL COMPETIVITATE, Axa prioritară 3 – Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID-19, Prioritatea de investiții 3d – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare.

 

Furnizorul ajutorului de stat este Ministerul Fondurilor Europene (MFE), iar masura este implementata de catre  Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri (MEEMA) in parteneriat cu Agenţiile pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului (AIMMAIPE) si Serviciul de Telecominicatii Speciale (STS), în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.130/2020 si ale Hotararii Guvernului nr.44/2020 privind organizarea si functionarea Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri,   cu completările şi modificările ulterioare.

 

Date de contact beneficiar:

Denumire firma: DABO SIBIU S.R.L-D

Adresa: Romania, Cisnădie, str. Str. ŞELIMBĂRULUI, nr.70A, cam. 1, Judet Sibiu

Telefon: 0722288488, E-mail: dan.pastiu@dabodoner.ro

Citeste in continuare

Exclusiv

ANUNȚ ÎNCEPERE PROIECT Proiect finantat in cadrul masurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma BEVIRANI SRL

Publicat

pe

Societatea BEVIRANI SRL cu sediul in Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu nr. 186, Sector 6, înregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/2221/1999, CUI  11536129 anunta lansarea proiectul cu titlul „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” proiect  nr. RUE  M2-10046 din 26-07-2021 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 26.07.2022

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea Societatii BEVIRANI SRL prin acordarea ajutorului de stat sub forma de grant pentru capital de lucru

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

 

Valoarea proiectului este de 176.169,42 (valoarea totala) din care : 153.190,80 lei grant si  22.978,62 lei cofinanțare.

 

 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

 

Date de Contact

 

BEVIRANI SRL

Sediu: Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu nr. 186, Sector 6

Persoană de contact: Cristian Vitiuc
www.bevirani.ro, bevirani@yahoo.com
Tel: 021 444 3945

Citeste in continuare

Exclusiv

Semnificatia florilor in diverse parti ale lumii

Publicat

pe

Florile au insotit omul de-a lungul intregii istorii. Atat la evenimentele fericite, cat si la evenimentele mai putin fericite, acestea s-au strans in buchete si le-au oferit oamenilor frumusete si mireasma.

Astazi exista o intreaga industrie a florilor, de-a lungul timpului dezvoltandu-se adevarati experti in aranjamente florale, cum sunt cei de la IMOD Flowers.

Pana sa se ajunga aici insa, florile s-au dezvoltat in jurul unor traditii si semnificatii, care au luat diverse forme in functie de locul din lume in care erau respectate.

Care sunt semnificatiile florilor in diverse parti ale lumii?

“Cate bordeie, atatea obiceiuri! “ Este o veche zicala romaneasca pe care o putem transpune in obiceiurile legate de flori. Aproape fiecare tara are propriile sale credinte si propriile sale flori pe care le apreciaza. Unele obiceiuri sunt comune in mai multe parti ale lumii, in timp ce altele sunt deosebite. Iata cateva dintre ele:

1. In Japonia este interzis sa ii oferi unei persoane bolnave flori in ghiveci. Se crede ca asa cum floarea prinde radacini, boala va prinde la randul sau radacini.

2. Daca in Romania florile sunt oferite in numar impar, considerandu-se ca persoana care le primeste completeaza buchetul, in Rusia se ofera buchete cu un numar par de flori, deoarece se considera ca numerele pare aduc bucurie;

3. In tarile musulmane trebuie sa ai foarte mare grija la modul in care oferi flori. Acestea trebuie sa fie inmanate cu ambele maini sau cu mana dreapta. Atunci cand oferi o floare sau orice alt cadou cu mana stanga, persoana carea ii faci cadoul poate privi gestul drept o insulta;

4. In majoritatea culturilor doar doamnele si domnisoarele sunt cele care primesc flori. Aceasta regula nu este aplicata in Italia, unde barbatii pot primi flori, insa doar in culori aprinse ( Roz, galben sau oranj);

5. Nu in toate tarile exista obiceiul ca barbatii sa le daruiasca flori femeilor. In Brazilia, spre exemplu, femeile iubesc sa primeasca flori, insa le primesc doar de la alte femei.

Indiferent de cultura, un lucru este cert: florile sunt un cadou deosebit de frumos, care poate sa trezeasca zambete si sa contureze legaturi puternice intre oameni. Atunci cand vrei sa oferi un cadou, indiferent de locul din lume in care te afli, poti lua in considerare florile. Informeaza-te in legatura cu obiceiurile din tara respectiva privind modul in care trebuie sa oferi florile si achizitioneaza cu incredere un buchet proaspat si colorat. Rezultatele nu au cum fi altcumva decat pozitive.

Citeste in continuare

ObservTOT pe Facebook

Cele mai noi stiri

Exclusiv3 ore ago

ANUNT FINALIZARE PROIECT Proiect finantat in cadrul masurii,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma DABO SIBIU SRL-D

Societatea DABO SIBIU SRL-D, a finalizat la data de 05.08.2021 implementarea proiectului finantat prin masura ,,Granturi pentru capital de lucru...

Exclusiv9 ore ago

ANUNȚ ÎNCEPERE PROIECT Proiect finantat in cadrul masurii „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma BEVIRANI SRL

Societatea BEVIRANI SRL cu sediul in Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu nr. 186, Sector 6, înregistrata la Registrul Comertului sub nr....

Exclusivo zi ago

Semnificatia florilor in diverse parti ale lumii

Florile au insotit omul de-a lungul intregii istorii. Atat la evenimentele fericite, cat si la evenimentele mai putin fericite, acestea...

Exclusivo zi ago

ANUNT FINALIZARE PROIECT ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” FROMMERPRINT SRL

FROMMERPRINT SRL anunta finalizarea proiectului cu titlul ,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor FROMMERPRINT” proiect  nr. RUE  M2-4223 din...

Exclusiv2 zile ago

ANUNT FINALIZARE PROIECT Proiect finantat in cadrul masurii,,Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” pentru firma BLACK SEA FRANCHISES SRL

Societatea BLACK SEA FRANCHISES SRL, a finalizat la data de 03.08.2021 implementarea proiectului finantat prin masura ,,Granturi pentru capital de...

Exclusiv3 zile ago

Un bărbat a ajuns la spital în urma unui scandal

Poliția Municipiului Drobeta Turnu-Severin a fost sesizată luni seară cu privire la faptul că, în cartierul Schela, din localitatea, a...

Exclusiv3 zile ago

Site-ul www.ags-bijuterie.ro comercializeaza cadouri fine pe gustul oricui!

Amanteul ramane una din cele mai vechi insitutii de schimb din istoria omenirii, fiind chiar mai vechi decat bancile, casele...

Exclusiv3 zile ago

TOP 3 motive pentru care merita sa ai o vesta de blana naturala in garderoba ta

Vesta de blana se mentine in trending an de an si este unul dintre cele mai versatile articole vestimentare la...

Stiri de actualitate