Connect with us

Eveniment

Sondaj de Opinie: Surpriză în Cursa pentru Primăria Constanța 2024, Cezara Popescu – 30% din opțiunile constănțenilor

Publicat

pe

Un recent sondaj de opinie organizat de către Asociația Civică Constanța MEA a adus o veste surprinzătoare în cursa pentru Primăria Constanța, plasând candidata pentru funcția de primar propusă de Partidul Alternativa Dreaptă, doamna Cezara Popescu, pe locul 2, cu un rezultat semnificativ de 30%. Sondajul a fost realizat pe rețeaua socială Facebook și a inclus participarea a peste 2000 de constănțeni.

Rezultatele Sondajului

Untitled copy
 1. Ovidiu Cupsa (Partidul AUR): 37% – Cu un sprijin semnificativ, Ovidiu Cupsa se află pe prima poziție în preferințele respondenților, reflectând popularitatea partidului AUR în zona Constanța dar și mobilizarea exemplară a membrilor filialei locale a acestui partid condus de George Simion.
 2. Cezara Popescu: 30% – Candidata Partidului Alternativa Dreaptă, doamna Cezara Popescu, a obținut un impresionant scor de 30% în sondaj, plasând-o ferm pe locul al doilea și confirmând că este o opțiune viabilă pentru cetățenii din orașul Constanța.
 3. Bogdan Bola (Forța Democrată): 15% – Bogdan Bola se clasează pe locul trei în preferințele electoratului, cu un sprijin considerabil din partea susținătorilor Forței Democrate din Constanța.
 4. Stelian Ion (USR): 8% – Rezultatul candidatului USR, Stelian Ion, se situează la 8%, reflectând competiția strânsă dintre partidele politice cu reprezentare în Parlament.
 5. Vergil Chitac (Primarul în funcție al PNL): 4% – Primarul în funcție, Vergil Chitac, se regăsește pe o poziție modestă în sondaj, reflectând schimbările în preferințele electoratului, după ce orașul Constanța a fost victima a numeroase șantiere prost organizate și care au creat un disconfort generalizat în oraș, numeroși constănțeni acuzând primarul și echipa acestuia de nemplicare și proastă administrare a lucrărilor de modernizare din oraș.
 6. Costin Răsuțeanu (PSD): 4% – Rezultatul slab al candidatului PSD, Costin Răsăuțeanu, indică o provocare semnificativă pentru partid în această cursă electorală, Costin Răsăuțeanu nefiind confirmat nici până la această oră drept candidat cert al acestui partid.
 7. Felicia Ovanesian (Independent): 2% – Fostul City-Manager al Constanței din mandatul lui Vergil Chițac, Felicia Ovanesian, a obținut un sprijin modest în rândul respondenților, plasând-o pe ultimele locuri în sondaj.

Cine este Cezara POPESCU, propunerea Alternativei Drepte

Cezara Popescu este angajată în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța. Aceasta a deținut funcțiile de președinte al Organizației Naționale de Femei și al Organizației Municipale Constanța ale PNȚCD. Cu o experiență vastă în domeniul protecției copilului și multiple funcții de conducere în cadrul Primărei Constanța, Cezara Popescu a fost anunțată drept alegerea Partidului Alternativa Dreaptă pentru funcția de Primar al Constanței.

Analiza Rezultatelor

Rezultatele sondajului arată o competiție puternică în rândul candidaților, iar ascensiunea doamnei Cezara Popescu surprinde cu siguranță pe mulți. Cu o cotă de 30%, aceasta a reușit să câștige încrederea a numeroși alegători, semn că mesajul și propunerile sale au fost bine primite în comunitate.

Partidul Alternativa Dreaptă pare să aducă o nouă perspectivă în cursa electorală, iar rezultatele actuale indică o dorință a alegătorilor pentru schimbare și pentru un lider cu viziune proactivă pentru dezvoltarea municipiului Constanța.

Deși Ovidiu Cupsa se bucură de o poziție de lider, susținerea doamnei Cezara Popescu arată că aceasta poate juca un rol crucial în direcționarea voturilor, sugerând posibilitatea unei competiții strânse până la sfârșitul campaniei electorale.

Sondajul de opinie reprezintă doar o radiografie a preferințelor la un moment dat și poate suferi modificări în funcție de evoluțiile ulterioare ale campaniei. Este de așteptat ca cei care vor candida să își intensifice eforturile pentru a câștiga sprijinul alegătorilor înainte de alegerile pentru Primăria Constanța care se vor desfășura fie în luna iunie 2024 (în cazul comasării), fie în aceasta toamnă.

Concluzie

Rezultatele acestui sondaj arată clar că doamna Cezara Popescu a captat atenția și sprijinul unui segment semnificativ al electoratului constănțean. Competiția se anunță una strânsă, iar următoarele luni vor fi decisive în stabilirea viitorului primar al municipiului Constanța. Rămâne de văzut cum vor reacționa candidații și cum își vor gestiona campaniile pentru a-și consolida sau schimba pozițiile în preferințele electoratului.

The post Sondaj de Opinie: Surpriză în Cursa pentru Primăria Constanța 2024, Cezara Popescu – 30% din opțiunile constănțenilor appeared first on INCISIV TV.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Expert în Acoperișuri și Renovări de Fațade cu Balazsdachdecker

Publicat

pe

Suntem o echipă dedicată de profesioniști în domeniul acoperișurilor și renovărilor de fațade, oferind servicii de înaltă calitate în [Locație]. Fie că aveți nevoie de reparații la acoperiș, izolare termică, curățare a burlanelor sau renovare de fațade, suntem aici pentru a vă ajuta să vă păstrați casa în cea mai bună formă.

Servicii de Acoperiș

Echipa noastră specializată în acoperișuri vă poate ajuta cu orice problemă legată de acoperișul casei dvs. Oferim servicii complete, inclusiv:

 • Reparații de Acoperiș: Remedierea rapidă și eficientă a problemelor precum scurgerile, dăunătorii sau deteriorările structurii.
 • Montaj de Acoperișuri: Instalarea acoperișurilor noi, fie că este vorba de țiglă, tablă sau alte materiale, pentru o protecție durabilă împotriva intemperiilor.
 • Izolare Acustică și Termică: Asigurarea unei izolații eficiente pentru a vă menține casa confortabilă și eficientă din punct de vedere energetic.

Servicii de Renovare a Fațadelor

O fațadă bine întreținută nu doar îmbunătățește aspectul casei, ci și crește valoarea proprietății. Oferim o gamă completă de servicii de renovare a fațadelor, incluzând:

 • Fassadenrenovierung: Renovarea și restaurarea fațadelor pentru a le reda frumusețea și funcționalitatea.
 • Fassadenisolierung: Izolarea termică a fațadelor pentru a reduce pierderile de căldură și a îmbunătăți eficiența energetică.
 • Curățare și Reparare Fassadenputz: Eliminarea murdăriei și a deteriorărilor de pe fațadele clădirilor.

Clienți Satisfăcuți, Lucrări Impecabile

Echipa noastră de experți are experiența și priceperea necesară pentru a oferi rezultate remarcabile. Ne preocupăm de fiecare detaliu și garantăm lucrări de cea mai înaltă calitate, folosind materiale de top și tehnici moderne.

Contactați-ne Astăzi

Dacă aveți nevoie de servicii profesionale de reparații la acoperiș, montaj de acoperișuri, izolare acustică sau renovare de fațade, nu ezitați să ne contactați. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru web aici pentru mai multe informații și pentru a obține o evaluare gratuită a lucrării dvs. Vă stăm la dispoziție cu soluții personalizate și competitive pentru nevoile dvs. de întreținere a locuinței.

The post Expert în Acoperișuri și Renovări de Fațade cu Balazsdachdecker appeared first on INCISIV TV.

Citeste in continuare

Eveniment

Expert în Construcții și Lucrări de Acoperiș în Germania

Publicat

pe

Bun venit la GR Bauunternehmer, partenerul tău de încredere pentru servicii profesionale de construcții și lucrări de acoperiș în Germania. Ne concentrăm pe oferirea soluțiilor de cea mai înaltă calitate pentru proiectele de construcții și renovări, satisfăcând cerințele și standardele clienților noștri.

Servicii de Construcții

Echipa noastră experimentată de constructori vă poate ajuta cu o gamă largă de servicii:

 • Construcții noi: Realizăm proiecte de construcții noi, de la fundație la acoperiș, folosind tehnici moderne și materiale de calitate.
 • Renovări și Restaurări: Restaurăm și modernizăm clădiri existente pentru a le aduce la standardele actuale și pentru a îmbunătăți eficiența energetică.
 • Lucrări de Întreținere: Oferim servicii periodice de întreținere pentru a vă menține clădirea în condiții optime.

Servicii de Acoperiș

Pentru toate nevoile dvs. legate de acoperișuri, suntem aici să vă oferim expertiză:

 • Reparații de Acoperiș: Remedierea rapidă a scurgerilor sau a altor probleme cu acoperișul.
 • Montaj Acoperiș Nou: Instalare profesională a acoperișului folosind materiale durabile și rezistente.
 • Izolare Acoperiș: Asigurăm o izolație eficientă pentru a vă asigura confortul termic și economii de energie.

Alte Servicii

Pe lângă construcții și lucrări de acoperiș, oferim și alte servicii esențiale:

 • Lucrări de Tencuieli și Vopsitorie: Modernizăm aspectul interior și exterior al clădirilor.
 • Lucrări de Zidărie și Finisaje: Oferim soluții complete pentru toate aspectele legate de construcție.

Echipa noastră este formată din profesioniști calificați și dedicați, gata să răspundă cerințelor dvs. specifice și să ofere soluții personalizate pentru proiectele dvs. de construcție și acoperiș.

Pentru mai multe informații sau pentru a primi o evaluare gratuită, vă rugăm să ne contactați la GR-Bauunternehmer.de. Suntem aici pentru a vă ajuta să realizați proiectele dvs. în mod eficient și profesional. Alegeți GR Bauunternehmer pentru experiență și încredere în domeniul construcțiilor și lucrărilor de acoperiș!

The post Expert în Construcții și Lucrări de Acoperiș în Germania appeared first on INCISIV TV.

Citeste in continuare

Eveniment

Specialiști în Acoperișuri și Lucrări de Tinichigerie în Austria

Publicat

pe

Bun venit la Dachdecker und Spengler, partenerul tău de încredere pentru servicii profesionale de acoperiș și lucrări de tinichigerie în Austria. Suntem specializați în oferirea soluțiilor de cea mai înaltă calitate pentru acoperișuri și sisteme de învelitoare metalică, servind clienții din întreaga regiune.

Servicii de Acoperiș

Indiferent de problema cu care te confrunți, echipa noastră de specialiști în acoperișuri poate oferi următoarele servicii:

 • Reparații de Acoperiș: Remedierea rapidă a problemelor pentru a preveni deteriorarea ulterioară.
 • Montaj Acoperiș Nou: Instalare profesională a acoperișurilor folosind cele mai bune materiale disponibile.
 • Izolare Acoperiș: Asigurăm o izolație termică și fonică de înaltă calitate.

Lucrări de Tinichigerie

Dacă aveți nevoie de servicii de tinichigerie pentru acoperiș sau alte elemente de construcție, suntem aici pentru a vă ajuta:

 • Reparare și înlocuire a țiglelor: Soluții profesionale pentru orice problemă legată de țigle.
 • Lucrări de învelitoare metalică: Instalare și reparare a sistemelor de învelitoare metalică pentru o protecție durabilă.

Alte Servicii

Oferim și alte servicii esențiale pentru întreținerea generală a acoperișului și a sistemelor de învelitoare:

 • Curățare și întreținere: Menținerea acoperișului și a sistemelor de tinichigerie în stare optimă.
 • Reparare burlane: Remedierea blocajelor și a altor probleme la sistemele de drenaj.

Echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență și pasionați de ceea ce fac. Ne angajăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să răspundem nevoilor specifice ale fiecărui client.

Pentru mai multe informații sau pentru a programa o evaluare gratuită, nu ezitați să ne contactați la DachdeckerundSpengler.at. Suntem aici pentru a vă ajuta să aveți un acoperiș sigur și durabil în Austria. Alegeți Dachdecker und Spengler pentru expertiză și încredere în domeniul acoperișurilor și lucrărilor de tinichigerie!

The post Specialiști în Acoperișuri și Lucrări de Tinichigerie în Austria appeared first on INCISIV TV.

Citeste in continuare

ObservTOT pe Facebook

Cele mai noi stiri

Uncategorizedo zi ago

Expertiză Profesională în Reparații Acoperișuri și Renovări Fațade în Austria

În căutarea unei companii de încredere pentru repararea, montarea acoperișului, izolarea și curățarea burlanelor în Austria? Echipa noastră de specialiști...

Uncategorizedo zi ago

Bine ați venit la Mathias Dachdecker – Specialiști în Acoperișuri și Servicii Conexe în Austria

Căutați servicii profesionale de acoperișuri în Austria? Ați ajuns la locul potrivit! La Mathias Dachdecker, ne dedicăm să vă oferim...

Uncategorizedo zi ago

Expertiza Profesională în Reparații și Montaj Acoperișuri în Cehia

În căutarea unei companii de încredere pentru servicii de reparare, montaj acoperiș, izolare acoperiș, curățare burlane și renovare fațade? Vă...

Evenimento zi ago

Expert în Acoperișuri și Renovări de Fațade cu Balazsdachdecker

Suntem o echipă dedicată de profesioniști în domeniul acoperișurilor și renovărilor de fațade, oferind servicii de înaltă calitate în [Locație]....

Evenimento zi ago

Expert în Construcții și Lucrări de Acoperiș în Germania

Bun venit la GR Bauunternehmer, partenerul tău de încredere pentru servicii profesionale de construcții și lucrări de acoperiș în Germania....

Evenimento zi ago

Specialiști în Acoperișuri și Lucrări de Tinichigerie în Austria

Bun venit la Dachdecker und Spengler, partenerul tău de încredere pentru servicii profesionale de acoperiș și lucrări de tinichigerie în...

reparatii injectoare reparatii injectoare
Exclusiv2 zile ago

Performanță și Precizie: Alege Reparații Injectoare de Top cu TURBO DAV SRL

Când performanța automobilului dumneavoastră depinde de calitatea fiecărui component, alegerea unui serviciu de reparații injectoare devine crucială. TURBO DAV SRL...

Eveniment2 zile ago

GR Bauunternehmer: Partenerul Dvs. de Încredere în Construcții

În domeniul construcțiilor, fiecare detaliu contează pentru asigurarea calității și durabilității lucrărilor. La GR Bauunternehmer, ne dedicăm să oferim soluții...

Stiri de actualitate