Connect with us

Eveniment

Expert în Construcții și Lucrări de Acoperiș în Germania

Publicat

pe

Bun venit la GR Bauunternehmer, partenerul tău de încredere pentru servicii profesionale de construcții și lucrări de acoperiș în Germania. Ne concentrăm pe oferirea soluțiilor de cea mai înaltă calitate pentru proiectele de construcții și renovări, satisfăcând cerințele și standardele clienților noștri.

Servicii de Construcții

Echipa noastră experimentată de constructori vă poate ajuta cu o gamă largă de servicii:

 • Construcții noi: Realizăm proiecte de construcții noi, de la fundație la acoperiș, folosind tehnici moderne și materiale de calitate.
 • Renovări și Restaurări: Restaurăm și modernizăm clădiri existente pentru a le aduce la standardele actuale și pentru a îmbunătăți eficiența energetică.
 • Lucrări de Întreținere: Oferim servicii periodice de întreținere pentru a vă menține clădirea în condiții optime.

Servicii de Acoperiș

Pentru toate nevoile dvs. legate de acoperișuri, suntem aici să vă oferim expertiză:

 • Reparații de Acoperiș: Remedierea rapidă a scurgerilor sau a altor probleme cu acoperișul.
 • Montaj Acoperiș Nou: Instalare profesională a acoperișului folosind materiale durabile și rezistente.
 • Izolare Acoperiș: Asigurăm o izolație eficientă pentru a vă asigura confortul termic și economii de energie.

Alte Servicii

Pe lângă construcții și lucrări de acoperiș, oferim și alte servicii esențiale:

 • Lucrări de Tencuieli și Vopsitorie: Modernizăm aspectul interior și exterior al clădirilor.
 • Lucrări de Zidărie și Finisaje: Oferim soluții complete pentru toate aspectele legate de construcție.

Echipa noastră este formată din profesioniști calificați și dedicați, gata să răspundă cerințelor dvs. specifice și să ofere soluții personalizate pentru proiectele dvs. de construcție și acoperiș.

Pentru mai multe informații sau pentru a primi o evaluare gratuită, vă rugăm să ne contactați la GR-Bauunternehmer.de. Suntem aici pentru a vă ajuta să realizați proiectele dvs. în mod eficient și profesional. Alegeți GR Bauunternehmer pentru experiență și încredere în domeniul construcțiilor și lucrărilor de acoperiș!

The post Expert în Construcții și Lucrări de Acoperiș în Germania appeared first on INCISIV TV.

Citeste in continuare
Comenteaza si tu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eveniment

Sa-l cunoastem mai bine pe domnul George Orbu – PRIMAR ARICESTII RAHTIVANI – ACTIONAR CHEVRON (II)/Jaful din bugetul public pare a fi un sport național la Aricestii Rahtivan

Publicat

pe

The post Sa-l cunoastem mai bine pe domnul George Orbu – PRIMAR ARICESTII RAHTIVANI – ACTIONAR CHEVRON (II)/Jaful din bugetul public pare a fi un sport național la Aricestii Rahtivan appeared first on INCISIV TV.

Citeste in continuare

Eveniment

Ionel Călin – O Nouă Speranță pentru Primăria Comunei Albești, Constanța

Publicat

pe

Într-o perioadă în care nevoile comunităților locale sunt mai urgente ca niciodată, Ionel Călin își anunță candidatura pentru funcția de primar al comunei Albești, Constanța. Cu o viziune clară și un angajament puternic față de locuitorii săi, Ionel Călin promite să aducă schimbările necesare pentru a transforma Albeștiul într-un loc mai prosper și mai bine administrat.

Cine este Ionel Călin?

Ionel Călin este un om de-al locului, născut și crescut în Albești. Cunoscut pentru integritatea sa și pentru devotamentul față de comunitate, el a acumulat o vastă experiență în domeniul administrativ și al dezvoltării locale. Ionel a lucrat timp de mulți ani în diverse funcții publice și private, demonstrând abilități remarcabile de management și leadership.

Cu o educație solidă și o carieră marcată de succes, Ionel Călin este pregătit să preia conducerea comunei și să implementeze măsuri care să răspundă nevoilor reale ale locuitorilor.

Viziunea lui Ionel Călin pentru Albești

Ionel Călin și-a conturat un program electoral axat pe dezvoltarea durabilă și pe îmbunătățirea calității vieții pentru toți cetățenii comunei Albești. Principalele puncte ale programului său includ:

1. Modernizarea Infrastructurii

 • Reabilitarea Drumurilor: Unul dintre obiectivele principale este reabilitarea completă a infrastructurii rutiere, asigurând drumuri sigure și accesibile pentru toți locuitorii.
 • Extinderea Rețelelor de Utilități: Modernizarea și extinderea rețelelor de apă, canalizare și electricitate sunt esențiale pentru a oferi servicii publice de calitate.

2. Dezvoltarea Educației și Sănătății

 • Investiții în Educație: Modernizarea școlilor și grădinițelor din comună, dotarea acestora cu echipamente moderne și asigurarea unor condiții optime pentru educație.
 • Îmbunătățirea Serviciilor de Sănătate: Renovarea dispensarelor și atragerea de personal medical calificat pentru a oferi servicii de sănătate adecvate locuitorilor.

3. Sprijinirea Dezvoltării Economice

 • Susținerea Antreprenoriatului Local: Facilitarea accesului la finanțare pentru întreprinderile mici și mijlocii și încurajarea dezvoltării de noi afaceri în comună.
 • Crearea de Locuri de Muncă: Atracția investițiilor și crearea unui mediu favorabil pentru dezvoltarea economică, ceea ce va duce la crearea de noi locuri de muncă pentru locuitori.

4. Protecția Mediului

 • Gestionarea Corectă a Deșeurilor: Implementarea unui sistem eficient de colectare și reciclare a deșeurilor, promovând astfel un mediu mai curat și mai sănătos.
 • Crearea de Spații Verzi: Dezvoltarea și întreținerea parcurilor și a spațiilor verzi pentru a oferi locuitorilor locuri de relaxare și recreere.

5. Transparență și Participare Cetățenească

 • Guvernare Transparentă: Publicarea deciziilor și cheltuielilor primăriei online și organizarea de consultări publice periodice pentru a asigura transparența și implicarea cetățenilor.
 • Dialog Permanent cu Cetățenii: Organizarea de întâlniri regulate cu locuitorii pentru a discuta problemele comunității și pentru a găsi împreună soluții.

Angajamentul lui Ionel Călin

Ionel Călin este hotărât să aducă schimbarea în Albești și să transforme comuna într-un model de dezvoltare locală. El crede cu tărie că, prin colaborare și transparență, se pot realiza lucruri mari.

„Sunt aici pentru a servi comunitatea și pentru a asigura că vocea fiecărui locuitor este auzită. Albeștiul are nevoie de o conducere dedicată, care să pună pe primul loc interesele cetățenilor. Împreună, putem construi un viitor mai bun pentru toți”, a declarat Ionel Călin.

Alegerile din 9 iunie 2024 reprezintă o oportunitate pentru locuitorii din Albești să aleagă un lider care este dedicat cu adevărat comunității și care este pregătit să facă diferența. Ionel Călin vă invită să îi acordați sprijinul și să vă alăturați eforturilor sale pentru a transforma Albeștiul într-un loc mai bun pentru toți.

The post Ionel Călin – O Nouă Speranță pentru Primăria Comunei Albești, Constanța appeared first on INCISIV TV.

Citeste in continuare

Eveniment

Noi investitii in orasul Cernavoda, punct strategic recunoscut de oficialitatile americane

Publicat

pe

Portul Cernavoda – port strategic pe Dunare

Marti, 21 mai 2024, portul Cernavoda a fost vizitat de Christopher Townsend, presedintele Ligii Navale a Statelor Unite, precum si de comandantul bazei NATO de la Mihai Kogalniceanu, Kesler Weaver si de alti oficiali americani, care impreuna cu reprezentantii autoritatilor autohtone au evidentiat importanta strategica atat din punct de vedere militar, cat si din punct de vedere economic al portului Cernavoda, acesta fiind amplasat pe malul drept al Dunarii, imediat in aval de accesul pe Canalul Dunare-Marea Neagra.

Importanta economica a portului Cernavoda deriva atat din conexiunea cu cele doua rute fluviale de tansport, cat si din plasarea acestuia la doar doi kilometri de autostrada A2. Doar daca ne gandim la preluarea unei parti semnificative din fluxul de cereale destinat portului Constanta pe cale rutiera, putem trage concluzia ca acest fapt ar duce la o decongestionare semnificativa a acestuia si, implicit, la eliminarea timpilor morti atat a operatorilor rutieri (vezi cozile interminabile de pe autostrada), cat si la evitarea stationarilor prelungite ale navelor maritime in portul Constanta.

In plus, interesul recent al Ministerului Transporturilor pentru refacerea liniei ferate spre portul Ceravoda evidentiaza, o data in plus, existenta unei strategii a Guvernului Romaniei pentru identificarea unor solutii viabile in vederea decongestionarii traficului de marfuri din portul Constanta, port ce s-a dovedit a fi in dese randuri nepregatit in a asigura un flux constant al marfurilor dinspre si spre Ucraina si Centrul Europei.

De asemenea, mergand pe aceeasi linie strategica, autoritatile romane analizeaza oportunitatea acordarii unor facilitati armatorilor de nave maritimo – fluviale de 3.000/ 5.000 tone, pescaj 5,5 m, draft aerian 16,5 m, pentru a directiona aceste vapoare spre porturile Cernavoda si Medgidia, in scopul decongestionarii traficului de marfuri din portul Constanta in perioadele de varf. Din informatiile noastre, in prezent, operatorii mari din portul Constanta poarta negocieri cu operatorii din porturile Cernavoda si Medgidia pentru a directiona o parte semnificativa a volumului de marfuri precum cereale, ingrasaminte, bitum, produse petroliere spre cele doua porturi. Astfel, acestia intentioneaza ca o mare parte din marfa ce vine rutier spre portul Constanta sa fie directionata spre portul Cernavoda, unde va fi incarcata pe barje ce vor ajunge in portul Constanta pe Canalul Dunare-Marea Neagra, unde vor fi descarcate cu ajutorul macaralelor plutitoare in vapoare de 40.000 – 50.000 tone. Ulterior, barjele vor reveni in portul Cernavoda cu produse vrac importate, ce vor fi insacuite si destinate beneficiarilor.

Importanta porturilor romanesti de la Dunare, implicit a portului Cernavoda este evidentiata si de recentul proiect european depus de Regia Autonoma „Administratia Fluviala a Dunarii de Jos” Galati referitor la realizaea nor lucrari de dragaj pe Dunare, proiect in valoare de 230 milioane euro, finantat din fonduri europene.

Suntem convinsi ca operatorii portuari vor tine pasul cu cresterea traficului pe Dunare, iar proiectul privind realizarea unui un centru multimodal si intermodal in portul Cernavoda va prinde contur in curand. In acest sens, in prezent se poarta negocieri cu mai multe companii germane, americane, coreene in vederea deschiderii unor reprezentante, puncte de lucru, puncte de productie in zonele adiacente portului Cernavoda. Deschiderea manifestata atat de autoritatile publice locale ale orasului Cernavoda, de operatorii portuari, de conducerea CNE Cernavoda fata de viitoarele investitii in zonele limitrofe orasului creeaza premisele unei dezvoltari economice fara precedent in aceasta zona.

Portul turistic Cernavoda – o investitie utila atat localnicilor, cat si persoanelor aflate in tranzit

Pe langa crearea acestui centru intermodal in portul Cernavoda, autoritatile locale au in vedere, de asemenea, constructia unui port turistic situat la doar 1,5 kilometri de portul Cernavoda, util atat localnicilor pentru acostarea ambarcațiunilor turistice de mici dimensiuni, dar si turistilor si a persoanelor aflate in tranzit pentru diferitele activitati de agrement: pescuit, plimbari pe Dunare, activitati sportive sau servirea mesei intr-un cadru feeric. Constructia urmeaza sa fie realizata din pontoane plutitoare care culiseaza pe stalpi metalici. Scopul acestui tip de constructie este ca pontonul sa fie ridicat si coborât in functie de nivelul fluctuant al Dunarii. Pe langa valorificarea potentialului turistic al orasului Cernavoda, se asteapta ca aceasta noua investitie sa genereze cateva sute de noi locuri de munca.

The post Noi investitii in orasul Cernavoda, punct strategic recunoscut de oficialitatile americane appeared first on INCISIV TV.

Citeste in continuare

ObservTOT pe Facebook

Cele mai noi stiri

Eveniment4 zile ago

Sa-l cunoastem mai bine pe domnul George Orbu – PRIMAR ARICESTII RAHTIVANI – ACTIONAR CHEVRON (II)/Jaful din bugetul public pare a fi un sport național la Aricestii Rahtivan

The post Sa-l cunoastem mai bine pe domnul George Orbu – PRIMAR ARICESTII RAHTIVANI – ACTIONAR CHEVRON (II)/Jaful din bugetul...

Eveniment6 zile ago

Ionel Călin – O Nouă Speranță pentru Primăria Comunei Albești, Constanța

Într-o perioadă în care nevoile comunităților locale sunt mai urgente ca niciodată, Ionel Călin își anunță candidatura pentru funcția de...

Eveniment6 zile ago

Noi investitii in orasul Cernavoda, punct strategic recunoscut de oficialitatile americane

Portul Cernavoda – port strategic pe Dunare Marti, 21 mai 2024, portul Cernavoda a fost vizitat de Christopher Townsend, presedintele...

Exclusiv6 zile ago

Mehedinți: Accident grav la ieșire din Orșova

Un accident rutier grav a avut loc joi după-amiază la ieșire din Orșova către Topleț. La locul accidentului a intervenit...

Exclusiv7 zile ago

(VIDEO) Circulaţie rutieră blocată între Severin şi Orşova

Pe DN 6, între Severin şi Orşova, circulaţia rutieră este blocată, în această dimineaţă, din cauza căderilor de pietre pe...

dozator de apa dozator de apa
Uncategorizedo săptămână ago

„Regula” dozatorului de apa poate fi utila in educatia copilului tau!

Procesul de crestere a copiilor este unul extrem de frumos si implinitor pentru parinti, dar poate fi, de asemenea, si...

Exclusivo săptămână ago

Percheziții la traficanți de țigări de contrabandă din Livezile și Corlățel

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au pus în executare vineri patru mandate de percheziție domiciliară la...

Exclusivo săptămână ago

Protest la APM Mehedinți – GAZETA de SUD

Angajaţii din Agenţia pentru Protecţia Mediului Mehedinți au declanșat astăzi, începând cu ora 10,00, un protest spontan împotriva discriminării salariale....

Stiri de actualitate